Hanki koulutuskortti nyt – kampanjaetuna saat konsultointia maksutta!

Hanki koulutuskortti nyt – kampanjaetuna saat konsultointia maksutta!

Autamme kehittämään osaamistanne

 

Koulutuskortin avulla helpotat ensi vuoden koulutuksien budjetointia ja suunnittelua. Sinun ei siis vielä tarvitse päättää tarkkoja päivämääriä tai kursseja, mutta ostamalla koulutuskortin säästät merkittävästi rahaa ja aikaa, sillä palveluumme kuuluu asiantuntijoidemme neuvonta ja opastus, jolla varmistamme että saatte juuri teidän tarpeisiinne sopivimmat koulutukset. Kun tilaat koulutuskortin 17.1.2018 mennessä saat vielä extraetuna asiantuntija-konsultiltamme sparrausta juuri omaa organisaatiotasi askarruttaviin kysymyksiin! Lue koulutuskortista lisää sivuiltamme.

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme!

Varmista hintaetusi

 

Keskittämällä koulutushankinnat saat myös volyymialennuksen. Koulutuskortin kautta lunastetut kurssipaikat ovat keskimäärin 30-50 % edullisempia kuin jos ostat kurssit yksittäin. Tutustu kurssivalikoimaan sivuillamme.

Lunasta koulutuskorttisi nyt

 

Kun tilaat koulutuskortin nyt tai viimeistään 17.1.2018, saat kaupan päälle asiantuntija -konsultiltamme sparrausta juuri oman organisaatiosi kipupisteisiin. Sparraus voidaan tehdä joko Sulava/Onsight toimistolla Helsingin Kaisaniemessä tai etänä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Esimerkkejä alla:

•15 oppilaspäivän koulutuskortti = hinta 5400 € + alv. + 2 tuntia sparrausta asiantuntija-konsultiltamme

•30 oppilaspäivän koulutuskortti = hinta 9900 € + alv. + 4 tuntia sparrausta asiantuntija-konsultiltamme

•50 oppilaspäivän koulutuskortti = hinta 15000 € + alv. + koko päivän sparraus asiantuntija-konsultiltammeToimin markkinointisuunnittelijana Onsight Helsingillä. Olen työskennellyt yli 10 vuotta Microsoft-koulutusten parissa vaihtelevissa tehtävissä. Ota yhteyttä anna@onsight.fi.

Ei kommentteja.

Kommentoi