Kauppa

Project
Microsoft Project Online on upea projektin ja salkunhallinnan väline, mutta mitä projektipäällikön tulee tietää ja hallita sen käytössä?
Project Online tarjoaa valtavan hienot välineet projektien ja salkun hallintaan sekä raportointiin. Aina ei kuitenkaan ole tarve käyttää kaikkia ominaisuuksia, vaan hyödyntää juuri omaan työnkuvaan tärkeitä asioita. Kurssi keskittyy käymään läpi toimintatapoja ja ominaisuuksia projektipäällikön näkökulmasta ja antaa vinkkejä hyväksi havaittujen toiminnallisuuksien hyödyntämiseen.

Kenelle

Kurssi on sinulle, joka toimit projektipäällikkönä, projektin vastuuhenkilönä tai vaikka vastaat projektitoiminnasta.

Esitietovaatimukset

Kurssille tultaessa olisi hyvä olla perustuntemus projektinhallinnasta. Lisäksi tuntemus SharePointista on hyödyksi, mutta ei vaatimus.

Miksi

Käytössä olevien välineiden tehokas hyödyntäminen juuri omaan tarpeeseen antaa enemmän kuin tieto kaikista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista, joita ei käytetä. Kurssi tarjoaa tietoa ja vinkkejä eri mahdollisuuksista hyödyntää Project Online -ympäristöä projektityöskentelyssä projektipäällikkönä.

Kurssin sisältö

Kurssilla käydään läpi Project Onlinen tarjoamat toimintatavat ja mahdollisuudet projektipäällikön näkökulmasta. Päivän aikana käydään läpi projektin luominen, aikataulun ja resurssien hallinta, tilanneraportointi sekä projektityötilan mahdollisuudet tiedon jakamiseen ja hallintaan.

Kurssilla käsitellään seuraavat kokonaisuudet:

  • Projektien luominen ja eri projektityypit
  • aikataulutus ja tehtävärakenteen hallinta
  • resursointi ja työmäärien hallinta
  • edistymisen seurannan menetelmät
  • projektityötilan hyödyntäminen
  • Projektin viestinnän tehostaminen
  • Dokumenttikirjastojen tuomat mahdollisuudet
  • Erilaisten listojen käyttömahdollisuudet

Microsoft Project Online -perusteet

690.00  + ALV

Project Online tarjoaa valtavan hienot välineet projektien ja salkun hallintaan sekä raportointiin. Aina ei kuitenkaan ole tarve käyttää kaikkia ominaisuuksia, vaan hyödyntää juuri omaan työnkuvaan tärkeitä asioita. Mitä projektipäällikön tulee tietää ja hallita sen käytössä?

Poista
Kurssin kesto

1 päivä

SA-Seteli

Ei

Vastuukouluttaja

Ilkka Suvanto

Materiaali

Onsightin suomenkielinen materiaali

Kurssin aloituspäivä 16.2.2018, 6.4.2018
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Saatat myös pitää...