Kauppa

share

Onko käytössäsi SharePoint ja olet mukana projektityöskentelyssä? Oletko miettinyt miten voisit hyödyntää SharePointia projektinhallinnan työkaluna? Kurssi on tarkoitettu juuri sinulle.

SharePointin hyödyntäminen jokapäiväisessä projektityöskentelyssä tuo upeat välineet edesauttamaan onnistuneen projektin läpivientiä. Projektin keskitetty viestintä, dokumenttien ajantasainen tilanne, yhteiset kalenterit, tehtävälistat ja monien muiden toiminnallisuuksien hyödyntäminen luo toimivan kokonaisuuden projektien hallintaan.

Vielä kun SharePointin kanssa työskentelyyn lisätään Microsoft Project Pron tuomat aikataulutus ja raportointi ominaisuudet, on projektin onnistuneen läpiviemiseen tarvittavat välineet kunnossa.

Kurssilla käydään läpi miten pystyt hyödyntämään eri SharePointin ominaisuuksia projektityöskentelyssä ja annetaan vinkkejä ja neuvoja onnistuneeseen käyttöön.

Kenelle

Kurssi on tarkoitettu projektipäälliköille, projektityössä mukana oleville tai sinulle, joka olet kiinnostunut näkemään SharePointin tarjoamat mahdollisuudet projektinhallinnan välineenä.

Esitietovaatimukset

Kurssille tultaessa olisi hyvä tietää perusasiat projektinhallinasta. SharePointin tunteminen on eduksi, mutta ei vaatimus.

Miksi

Yrityksessä voi olla jo SharePoint käytössä tai sen käyttöönottoa harkitaan, mutta sen hyödyntämistä projektinhallinnan välineenä ei vielä ole otettu käyttöön. Kurssi tarjoaa tietoa ja vinkkejä eri mahdollisuuksista hyödyntää SharePointia projektityöskentelyssä.

Kurssin sisältö

Kurssilla käydään läpi SharePoint 2013 tarjoamat mahdollisuudet projektityöskentelyssä. Lisäksi kurssilla tutustutaan Microsoft Project Pro –työasemasovelluksen tuomiin lisätoiminnallisuuksiin SharePointin kanssa työskennellessä.

Kurssilla käsitellään seuraavat kokonaisuudet:

  • SharePoint työtilat
  • Projektin viestinnän tehostaminen
  • Dokumenttikirjastojen tuomat mahdollisuudet
  • Erilaisten listojen hyödyntäminen
  • Tehtävälistat ja projektin aikataulun hallinta sekä sen monipuolinen käyttö Project Prolla
  • Projektin kalenterin tehokas käyttö
  • Projektin sähköpostiliikenteen tallennus
  • Projektiryhmäläisen välineet projektin seurantaan

SharePoint/SharePoint Online projektinhallinnan välineenä + Project Pro 2016

690.00  + ALV

Onko käytössäsi SharePoint ja olet mukana projektityöskentelyssä? Oletko miettinyt miten voisit hyödyntää SharePointia projektinhallinnan työkaluna? Kurssi on tarkoitettu juuri sinulle.
Poista
Kurssin kesto

1 päivä

SA-Seteli

Ei

Vastuukouluttaja

Ilkka Suvanto

Materiaali

Onsightin suomenkielinen materiaali

Kurssin aloituspäivä 16.3.2018, 21.5.2018
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Saatat myös pitää...