Microsoft Azure Akatemia

Onsight on jälleen valittu vastaamaan Azure Akatemian koulutussisällöistä

 

Viime vuonna käynnistyneen Microsoft Azure Akatemian kautta Suomeen on koulutettu jo 250 uutta Azure-asiantuntijaa. Pilvipalveluihin perehtyneelle työvoimalle on kuitenkin jatkuva tarve, jota tämänhetkiset työmarkkinat eivät pysty täyttämään. Onsight on jälleen valittu vastaamaan koulutusohjelman koulutussisällöistä jo toisen kerran järjestettävään Microsoft Azure Akatemiaan, joka kasvattaa 30 uutta pilvipalveluosaajaa vastaamaan tarpeeseen.

Azure Akatemian tavoitteena on kouluttaa sekä nuoria tulevaisuuden kykyjä, että nykyisiä pitkän linjan it-ammattilaisia hyödyntämään ja ymmärtämään Azuren tarjoamat mahdollisuudet. Koulutusohjelmassa on mahdollista tähdätä esim. pilviarkkitehdin, sovelluskehittäjän ja data scientistin rooleihin.

 

Kaikille avoimet Azure Akatemian opinnot

 

Nyt voit opiskella saman koulutusohjelman mukaisesti kuin viralliseen Azure Akatemiaan hyväksytyt oppilaat opiskelevat. Koulutusohjelma koostuu kolmesta polusta ja yhdestä peruskurssista, jota suosittelemme kaikille aloitukseen. Valitse näistä poluista sinulle sopivin ja lähde mukaan!

 

 

 

Suosittelemme 20533 -kurssia aloitukseen:

20533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solution» 


Tämä kurssi on IT-ammattilaisille ja arkkitehdeille tarkoitettu syväsukellus Microsoft Azuren mahdollisuuksiin ja ominaisuuksiin.


Tutustu kurssiin ja ilmoittaudu mukaan »

Data Scientist / IoT Track

 

  • 40441 : 40441 Designing and Implementing Cloud Data Platform Solutions (4 pv)
  • IoT : Esineiden Internet, IoT-applikaatiot, Big Data, Machine Learning (3 pv)
  • Power BI Self Service Workshop » (2 pv)

 

DevOps

 

 

Solution Architect