Migraatio- ja hybridiratkaisut

Integraatioratkaisut ovat muun muassa käyttöönottoon liittyviä migraatioita, järjestelmien välisiä integraatioita, jotka rakennetaan pysyvään tiedon välitystarpeeseen tai loppukäyttäjän laitteiden ja liiketoimintajärjestelmän välisiä integraatioita. Yhä enemmän tarvitaan myös operatiivisten järjetelmien ja pilvipalvelujen tai mobiilikanavan välisiä integraatioita.

 

Pilvipalveluiden tarjonnan ja kysynnän lisääntyessä monen organisaation kuuma pohdinnan aihe on oman yrityksensä pilvistrategia. Miten pilvipalveluihin kannattaa suhtautua ja miten vaiheistaminen pitää suunnitella, jotta eduista päästään hyötymään pidempään. Tarjoaako pilvipalvelu välittömiä etuja perinteiseen hankintamalliin järkevään hintaan? Miten pilvipalvelu istuu IT infrastruktuurisi? Mitä hybridiratkaisu tarkoittaisi eri järjestelmien sisällä?

 

Olipa migraatiossasi kyse version päivityksestä tai monimutkaisemmasta järjestelmien välisestä ratkaisusta, Onsightin asiantuntijoiden kokemus ja osaaminen hyödyntää organisaatiotasi heti suunitteluvaiheesta alkaen.