Microsoft Power BI -palvelumme

Microsoft Power BI -palvelumme

 

Power BI on pilvipohjainen palvelu, jonka avulla dataa voi yhdistellä lukuisista eri tietolähteistä ja jonka avulla voi muodostaa monipuolisia vuorovaikutteisia visualisointeja tiedon analysointia varten. Power BI soveltuu sekä itsepalveluraportointiin helppokäyttöisyydestään johtuen että osaksi organisaation keskitettyä BI-raportointikokonaisuutta.
Power BI muodostuu sekä työasemaan asennettavasta ilmaisesta Power BI Desktop –työvälineestä, jolla ns. tietomallit laaditaan sekä pilvipalvelusta, jonka avulla raportteja voi jakaa ja julkaista esimerkiksi mobiililaitteissa käytettäviksi. Power BI –palveluun tutustuminen on vaivatonta, sillä alkuun pääsee jopa maksuttomilla Power BI –tunnuksilla.

 

Alta löydät linkit Power BI -koulutuksiimme ja maksuttomiin aamiaisseminaareihimme.

Power BI -asiantuntijamme

 

Power BI -konsultteina ja kouluttajina meillä toimivat Heidi Enho ja Pekka Kaipiainen. Heidin keskeiseen osaamisalueeseen kuuluvat Excel ja Power BI Self-Service raportointi. Heidi on Suomen ainoa Excel MVP (Microsoft Most Valuable Professional) ja toiminut konsulttina, kouluttajana ja luennoitsijana yli kahdenkymmenen vuoden ajan.
Pekka toimii Onsightilla pääsääntöisesti Business Intelligence -konsulttina. Pekalla on yli kymmenen vuoden työkokemus alalta ja hän on ollut mm. perustamassa ja vetämässä yhtä Suomen ensimmäisistä Business Intelligence Competence Center (BICC) -asiantuntijaorganisaatioista.

 

Sähköpostimme ja Skype for Business -osoitteemme ovat muotoa etunimi@onsight.fi.

Heidi Enho

Senior Consultant MVP Excel, MCT, MCAS Instructor, MOS Master Instructor

Sähköposti: heidi.enho-ät-onsight.fi

Twitter: @heidienho

Blogiartikkelit: Heidi Enho

Pekka Kaipiainen

Business Intelligence Consultant, MCP

Sähköposti: pekka.kaipiainen-ät-onsight.fi

Twitter: @pekkaipi

Blogiartikkelit: Pekka Kaipiainen

Päivi Pulkkinen

 Senior Consultant

Sähköposti: paivi.pulkkinen-ät-onsight.fi

Referenssi

 

”Yhteistyö Onsightin kanssa on sujunut erinomaisesti. Tavoitteenamme on parantaa talouden lukujen raportointia ja visualisointia Power BI:n avulla vastaamaan strategiamme ja kasvumme tarpeita. Yhteistyöllä olemme päässeet nopeasti tuloksiin. Suosittelen! Onsight on toivottu kumppani Firalle myös jatkossa tulevien järjestelmäuudistusten yhteydessä.” – Annabella Haavisto, Talouspäällikkö Fira Group Oy

Power BI -koulutukset ja tapahtumat

 

Löydät julkisesta kurssitarjonnastamme laajan valikoiman Microsoft Power BI -koulutuksia. Esimerkiksi Power BI Self-Service Workshopissa saat hyvät perustiedot vuorovaikutteisten raporttien tekemisestä Power BI Desktop -ohjelmalla sekä raporttien jakelusta Power BI -palvelussa. Tutustu Microsoft Power BI -koulutuksiimme kurssikalenterimme» kautta.

Esimerkkiraportteja

 

Microsoft ja useat muut tahot ovat toteuttaneet runsaasti julkisia Power BI -esimerkkiraportteja, joista voi saada mainioita visualisointi-ideoita. Heidi on kerännyt blogiinsa linkkejä julkisiin raportteihin, jotta ideoita olisi helppo kerätä ja hyödyntää omissa raporteissa.

 

Tutustu esimerkkiraportteihin ja Heidin Excel ja Power BI -aiheiseen blogiin.

Power BI -konsultointi

 

Sen lisäksi, että Onsight tarjoaa aiheesta koulutusta, Onsightin konsultit joko avustavat teitä luomaan ensimmäiset Power BI –tietomallit erilaisine mittareineen tai toteuttavat ne puolestanne. Toteutamme ratkaisuita, joita pystytte jatkossa itse ylläpitämään sekä hyödyntämään uusien visualisointien toteutuksessa.