Microsoft Project -palvelumme

Microsoft Project -asiantuntijamme

 

Onsight Helsingillä on laaja osaaminen Microsoft Project -tuotteista niin konsultoinnin kuin koulutuksien saralla. Microsoft Project -asiantuntijamme Mikko Salo ja Ilkka Suvanto ovat tunnettuja projektinhallinnan ammattilaisia ja ovat julkaisseet Project Online -oppaan, josta on otettu kolmas painos. Tällä sivulla esittelemme Ilkan ja Mikon lisäksi Microsoft Project -tarjontaamme laajemmin!

 

Toimimme Suomessa TPG:n, UMT360:n ja Milestone Consulting Groupin virallisena kumppanina ratkaisutoimituksissa sekä jälleenmyyjänä. Tarkempaa tietoa kumppanuuksistamme löydät Microsoft Project -kumppanuudet sivuiltamme.

Mikko Salo

Senior Consultant, MCP,
MCTS

Sähköposti: mikko-ät-onsight.fi | mikko.salo-ät-sulava.com

Esittelyssä: Mikko Salo

Ilkka Suvanto

Senior Consultant, Microsoft Certified Trainer, MCP, MCITP, MCTS

Sähköposti: ilkka-ät-onsight.fi | ilkka.suvanto-ät-sulava.com

Esittelyssä: Ilkka Suvanto

Päivi Pulkkinen

Senior Consultant

Sähköposti: paivi.pulkkinen-ät-onsight.fi | paivi.pulkkinen-ät-sulava.com

Esittelyssä: Päivi Pulkkinen

Kristjan Vaalberk

Senior Consultant

Sähköposti: kristjan.vaalberk-ät-onsight.fi | kristjan.vaalberk-ät-sulava.com

Esittelyssä: Kristjan Vaalberk

Microsoft Project -koulutukset ja tapahtumat

 

Löydät julkisesta kurssitarjonnastamme laajan valikoiman Microsoft Project -koulutuksia. Tutustu Microsoft Project -koulutuksiimme kurssikalenterimme kautta.

 

Microsoft Project -konsultointi

 

Microsoft Project -tuoteperheen konsultointimme sisältää sekä Project Server ja Project Online -käyttöönotot että -migraatiot. Projektiluontoisten töiden ohella tarjoamme myös asiantuntijapalveluita asiakkaalla olemassa olevan ratkaisun kehittämiseksi tai haasteiden peittoamiseksi. Näiden lisäksi tarjoamme myös ylläpitopalveluita.

 

Microsoft Project -tuotteiden lisäksi tarjoamme myös kumppanituotteita, joilla voi laajentaa ratkaisun ominaisuuksia tarpeen vaatiessa. Tällaisia ovat mm. integraatiot ERP-järjestelmiin tai projektin taloudenhallinnan suunnittelu ja seuranta. Kumppaneitamme ovat mm. UMT360 ja Milestone Consulting Group.

 

Tutustu Project Online käyttöönottopaketin kuvaukseen.

Project Online opas

 

Project Online -oppaan tarkoituksena on toimia yleisenä johdantona ja läpileikkauksena Microsoft Project Online -palvelun tarjoamiin ratkaisumahdollisuuksiin. Kirjan toinen painos on ilmestynyt marraskuussa 2015. Kirja on tarkoitettu projektipäälliköille ja projektiryhmissä työskenteleville asiantuntijoille, jotka haluavat oppia hyödyntämään Microsoft Project Online -palvelua. Kirjan ovat kirjoittaneet Ilkka Suvanto, Mikko Salo ja Jussi Roine. Tutustu kirjaan.

Referenssimme

 

Olemme kouluttaneet Microsoft Project -tuotteita sadoille henkilöille sekä toteuttaneet useita käyttöönotto- ja migraatioprojekteja useille eri organisaatioille sekä Project Serverillä että Project Onlinellä. Projektikoot vaihtelevat kevyistä Proof-of-Concept -projekteista käyttöönottoihin sisältäen esimerkiksi SAP-integraation kumppanituotteen avulla. Kerromme mielellämme lisää eri tarpeisiin tehdyistä projekteista.

Julkisena referenssinämme on mm. Stora Enso. Lue sivultamme Stora Enson referenssistä.