Yritys

Onsight Helsinki on vuonna 2008 perustettu Microsoft-ratkaisujen asiantuntijayritys. Meiltä löydät avun, kun tarvitset vahvaa näkemystä ja osaamista Microsoft-tuotteiden käyttöönottoon ja palveluiden toteutukseen. Koulutamme, toteutamme projekteja, tuemme, paikallistamme teknisiä ongelmia ja sparraamme sinua löytämään parhaat ratkaisut.

 

Saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostitse tai Skype for Business -pikaviestillä, osoitteet ovat muotoa etunimi@onsight.fi

 

Onsight ja Sulava yhdistyvät syksyn 2017 aikana

 

Sulava Oy ja Onsight Helsinki yhdistävät voimansa muodostaen ainutlaatuisen koulutus- ja konsultointiyhtiön, joka on erikoistunut edistämään uudenlaista digiajan työkulttuuria.

 

Yhdistyminen tapahtuu syksyn 2017 aikana nykyisten osakkeenomistajien ja molempien yritysten hallituksen yksimielisellä päätöksellä. Yhteisyritys tulee toimimaan Sulava Oy:nä. Koulutusliiketoiminta jatkuu osana uutta yritystä SulavaOnsight nimellä.

 

Uuden Sulavan tavoitteena on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten koulutus- ja konsultointiyhtiö. Yritys tulee olemaan etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja Internet of Things -ratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailijoihin nähden ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.