Kumppanuudet

Microsoft

Onsightilla on kuusi Microsoftin kulta-tason kompetenssia – Learning, Data Analytics, Cloud Productivity, Devices and Deployment, Collaboration and Content sekä Small and Midmarket Cloud Solutions.

Sen lisäksi Onsightilla on hopeataso Project and Portfolio Management-kompetensseissa.

Corellia Helsinki

Corellia Helsinki on uusi viestintä-, julkaisu- ja mainosalaa palveleva koulutus- ja konsultointiyritys. Koulutamme, konsultoimme, kuuntelemme ja opastamme. Yrityksen toiminnasta vastaavat kokeneet Adobe-sertifioidut kouluttajat. Lue lisää.

Names

Names on IT-alan huippuosaajien muodostama uusi, innovatiivinen IT-talo, joka tarjoaa huippuosaamista konsultoinnista kokonaisratkaisuihin. Onsight on osa Names-huippuosaajajoukkoa. Lue lisää.

names-by-enter

Sharegate

Sharegate simplifies management tasks for SharePoint, Office 365, and OneDrive for Business for thousands of administrators and power users around the world. A privately-held company based in Montreal, Sharegate is trusted by more than 10,000 organizations. As a leader in its industry, Sharegate lives by the motto: ”innovate and keep things simple & fun.” For more information, visit http://www.share-gate.com

Sharegate Management & Migration

Nintex

Onsight Helsinki on solminut yhteistyösopimuksen Nintexin kanssa. Nintexin teknologian avulla SharePoint-prosessit pilvessä ja on-premises-ympäristöissä saadaan automatisoitua nopeasti ja helposti. Tarjoamme Nintex Workflow ja Nintex Forms -ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Lue lisää.

skybow

Onsight Helsinki on solminut kumppanisopimuksen skybow AG:n kanssa. Sveitsiläisukrainalaisen skybown tuotevalikoimaan kuuluu Office 365 ja SharePoint laajennuksia, jotka mahdollistavat esim. ryhmätyön, sopimushallinnan, kululaskujen ja muiden vastaavien ratkaisujen rakentamisen SharePoint ja SharePoint Online sivustoihin aiempaa kustannustehokkaammin. Lue lisää

Affecto Academy

Affecto Academy on Onsight Helsingin koulutusyhteistyökumppani. Tarjoamme Affecton Academyn kautta mm. SAP ja Oracle –kursseja. Affecton kurssit löytyvät kurssikalenteristamme yhteistyökumppanimme: Affecto Academyn alta.

TPG

TPG (The Project Group) on maailmanlaajuisesti toimiva Microsoft Project -talo, jolla on myös omia tuotteita laajentamaan niin Microsoft Project -tuoteperheen toiminnallisuuksia kuin integroimaan tietoja eri ERP -järjestelmien sekä Microsoft Project -tuotteiden välillä. ERP -integraatioiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu mm. integraatiot myös muihin järjestelmiin, ratkaisuja kustannustenhallintaan sekä resurssinhallintaan. TPG toimii useissa eri maissa omien toimintojen kautta sekä kumppaniensa välityksellä. TPG on sekä Microsoftin että SAPin sertifioima toimija. Lisää tietoa TPG:stä sekä heidän tuotteista löytyy täältä.

Onsight toimii Suomessa TPG:n virallisena kumppanina ratkaisutoimituksissa sekä jälleenmyyjänä.

UMT360

UMT360 tuottaa sekä konsultointipalveluja sekä Microsoftin SharePoint ja Project -alustoja hyödyntävää ja tukevaa taloudenhallintatuotetta nimeltään UMT360. UMT360 tarjoaa mahdollisuuden hallita kustannuksia sekä tuotto-odotuksia aina yksittäisen projektin tasolta hanketasolle sekä projektisalkuihin asti. Ratkaisu voi toimia itsenäisenä Microsoft SharePoint -alustalla tai sen voi ottaa käyttöön Microsoft Project -ratkaisun yhteydessä ja kytkeä sen projektin ja salkunhallintaan. Tuotetta voi laajentaa myös käsittämättään organisaation IT -sovellukset sekä niiden elinkaaren hallinnan. MT360 on Yhdysvalloissa toimiva yritys, jolla on toimintaa mm. Romaniassa. UMT360 toimii myös useissa maissa kumppaniensa välityksellä. Lisää tietoa UMT360:stä sekä heidän tuotteistaan löytyy täältä.

Onsight toimii Suomessa UMT360:n virallisena kumppanina ratkaisutoimituksissa sekä jälleenmyyjänä.

Milestone Consulting Group

Milestone Consulting Group on Minnesotassa toimiva Microsoft Project -kumppani, joka konsultoi sekä käyttöönottaa Microsoft Project -ratkaisuja Yhdysvalloissa. Tämän lisäksi he kouluttavat Microsoft Project -sovellusta oman metodinsa ”YJTJ (Your Job Tool’s Job)™ kautta. Milestone Consulting Group on myös tuotefirma ja heidän tärkein tuote RPM mahdollistaa Microsoft Project -tuotteen resurssinhallinnan tehostamisen erittäin hyvän käytettävyytensä ansiosta. Lisätietoa Milestone Consulting Groupista ja heidän tuoteistaan löydät täältä.

Onsight toimii Suomessa Milestone Consulting Groupin virallisena kumppanina ratkaisutoimituksissa sekä jälleenmyyjänä.